imperatorvader Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Napisano 4 Lipiec 2006 Co sądzicie o wykrywaczu garret gti 2500 czy wart jest zachodu? Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 21:47 04-07-2006
Martin Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 Ewentualny temat instrukcji , tylko w dziale Ogłoszenia" :)Pozdrawiam
fido Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Czeszę nim już 14 miesięcy i coś nieco mogę powiedzieć.Jak chcesz to na priva .A tak miedzy nami to tylko kupować nowego(albo dobrze obejrzeć)bo ma parę newralgicznych punktów.Ja osobiście jestem zadowolony przesiadłem się ze scope.
Tomasz# Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 witam i polecam gti 2500 wygrałem nim mistrzostwa polski2006sprzęt warty tej kaski.
JanekSiD Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Ja bym powiedział, jeden z najlepszych wśród uniwersalnych i najbardziej uniwersalny w śród najlepszych. Jeśli takiego poszukujesz, którym będziesz szukał i monet i militarki, oraz perspektywa cewki two box wydaje się być interesując, to bież śmiało. Jeśli poszukujesz sprzętu głównie na monety to rozejrzał bym się jeszcze za czymś innym. W razie potrzeby mogę coś poradzić.
Cezar777 Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Chodze juz na tym sprzecie 3 rok,jestem z niego bardzo zadowolony.Testowalem w miedzy czasie inne wykrywki i jakos zadna mi sie nie spodobala nie bede wymienial firm.Najwazniejsza rzecza jest poznac ten sprzet,a efekt morowany.No i najwazniejsze trzeba miec szczescie.Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy z Wroclawia i okolic.
RESTY Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Jak dla mnie za ciężki, ale osiagi bardzo dobre .Duży wybór cewek.Do Tomasza# :Ale pamiętaj że w ostatniej dogrywce chodziło o złoty strzał -czyli kto pierwszy ten mistrzem a to już bardziej zależało od szcześcia a nie od sprzetu-Pozdrowienia od vice
Tomasz# Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 oczywiscie że chodziło o złoty strzał,ale ja nie o tym pisałem pozdrawiam.
konsos Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Używałem GTI 2500 przez rok i był to rok stracony - może dlatego że szukałem głównie monetek . Na militaria jest OK-choć nie jestem pewien czy wart tych pieniędzy . Zasięg rzeczywiście duży !!Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.