Skocz do zawartości

Co sądzicie o GARRETT GTI 2500?

imperatorvader

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czeszę nim już 14 miesięcy i coś nieco mogę powiedzieć.
Jak chcesz to na priva .
A tak miedzy nami to tylko kupować nowego(albo dobrze obejrzeć)bo ma parę newralgicznych punktów.
Ja osobiście jestem zadowolony przesiadłem się ze scope.
  • 1 month later...
Napisano
Ja bym powiedział, jeden z najlepszych wśród uniwersalnych i najbardziej uniwersalny w śród najlepszych. Jeśli takiego poszukujesz, którym będziesz szukał i monet i militarki, oraz perspektywa cewki two box wydaje się być interesując, to bież śmiało. Jeśli poszukujesz sprzętu głównie na monety to rozejrzał bym się jeszcze za czymś innym. W razie potrzeby mogę coś poradzić.
Napisano
Chodze juz na tym sprzecie 3 rok,jestem z niego bardzo zadowolony.Testowalem w miedzy czasie inne wykrywki i jakos zadna mi sie nie spodobala nie bede wymienial firm.
Najwazniejsza rzecza jest poznac ten sprzet,a efekt morowany.No i najwazniejsze trzeba miec szczescie.
Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy z Wroclawia i okolic.
Napisano
Jak dla mnie za ciężki, ale osiagi bardzo dobre .
Duży wybór cewek.
Do Tomasza# :Ale pamiętaj że w ostatniej dogrywce chodziło o złoty strzał -czyli kto pierwszy ten mistrzem a to już bardziej zależało od szcześcia a nie od sprzetu-Pozdrowienia od vice
Napisano
Używałem GTI 2500 przez rok i był to rok stracony - może dlatego że szukałem głównie monetek . Na militaria jest OK-choć nie jestem pewien czy wart tych pieniędzy . Zasięg rzeczywiście duży !!

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie