B.Zagozda Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Napisano 4 Lipiec 2006 Czy ktoś z Państwa posiada starą mapę miejscowości Łochowo koło Bydgoszczy?Jestem mieszkańcem tego miasteczka.Chcę zainwestować w wykrywacz metali.Szukam miejsc w Łochowie i okolichach godnych przeszukania z piszczałką". Pozdrawiam.
Debogora Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 wysłałem panu na maila dwie mapki z okolic Łochowa.Co do ciekawych miejsc to zależy czego będzie pan szukał,jeśli monet i kolorowej drobnicy,to wystarcza okoliczne pola.Jeśli militarii,to mozna próbować szczęścia w okolicach Występu,sporo tam okopów.Powodzenia.
tomo150383 Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam też jestem mieszkańcem Łochowa,mam Gareta ace 250 i ładne zdobycze,jestem chętny do zapoznania się z wami i wspólnych wypadów.Ps.Mój mail to 150383@wp.pl też bym prosił o mapki,i jakby co chętny jestem do rozmów i wypadów znam fajne miejsca w naszej okolicy planuje też dalsze wypady.Pozdrawiam Tomek
SHADOR Napisano 17 Czerwiec 2009 Napisano 17 Czerwiec 2009 Cześć !Jestem z Bydgoszczy i biegam od jakiegoś czasu z Garrettem. Chętnie też piszę się na te mapki okolic Łochowa :)pozdrawiamSebastian
wino39 Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 tez mógłbym prośić o mapke e-mail wino1939@interia.pl
nikodem70 Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 Witam od niedawna jestem posiadaczem fisheraf75 i mam zamiar zacząć moja przygodę z tym sprzętem nie ukrywam że jest to czarna magia dla mnie wiec jeśli ktoś ma o tym sprzęcie jakieś pojecie to chętnie się z nim gdzieś wybiorę Bydgoszcz ,okolice lub proszę o przesłanie jakichś map godnych przeglądnięcia posiadam auto jestem otwarty na propozycje wyjazdowe mój namiar to fisherf75@interia.pl mogę być aktywny od następnego poniedziałku .Pozdrawiam wszystkich .J
Slav76 Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 Witam jeżeli to możliwe prosił bym również o mape na maila. Pozdrawiam
badys68 Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 Cześć Nikodem 70!Mozesz napisac czy szukasz militarke czy drobnice,moze stikniemy sie na jakis wyjazd.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.