Skocz do zawartości

proszę o pomoc w identyfikacji monety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Proszę o pomoc w identyfikacji tej oto monety

http://www.exploracja.abc.pl/profile.php?mode=register&sid=fbb8979f2674bfc300035c3e500d383e
z góry dziękuję
Napisano
>Temat: Kto napisał: Dodano:
RE: proszę o pomoc w identyfikacji monety kopijnik2 (1217) 2006-07-05 16:14:00
>boratynka proszejaciebie:)pzdr

?????????????????
:

RE: proszę o pomoc w identyfikacji monety dominer (19) 2006-07-05 15:56:00
boratynka proszejaciebie:)pzdr

takich żartów się nie robi
Napisano
Boratynek w ręce mialem już około 500 szt, żadna nie była podobna do tej monety. Dodam może że jest to moneta srebrna o średnicy 12-13 mm.
Mimo to dziękuję za odpisanie choć napewno nie jest to boratynka. Pozdrawiam znawców :)
Napisano
chyba to moneta Jana Olbrachta(grosz tak mi sie kojarzy na monetach raczej średnio się znam więc wybacz jak walnąłem jak łysy grzywą o kant kuli.
Napisano
Jest to srebrny denar jakiegos z jagiellonów(orzełek jagiellonów), rozmiar tez jak denar, może bym zidentyfikował dokladnie jakiego ale drugie zdjecie jest do kitu :( Panie dominerze boratynki od tej monety są dwa razy większe :)
Napisano
sajmon18 grosze Jana Olbrachta miały obwódke a tu takowa nie jest widoczna, powiem jeszcze jedno ze na 90 % jest denar Jana Olbrachta, orzełek i wymiary by sie zgadzały.
  • 2 weeks later...
Napisano
Uprzejmie informuje ze niewinny zart w duzej mierze podyktowany zloscia z powodu nieudanej sesji egzaminacyjnej nie powinien wywolac az takich emocji ;) panowie banan20 i kopijnik2 przypominam wam ze smiech to zdrowie a w naszym kraju nie mamy jako obywatele powodow do radosci wiec jesli po przeczytaniu mojego komentarza ktory byl drobnym zarcikiem pojawil sie wam usmiech na zapracowanych twarzach to jestem koncept z tego powodu..... pozdrawiam
Napisano
...jestem koncept z tego powodu..... pozdrawiam...
może to szczególny rodzaj humoru, ale skoro jesteś koncept z tego powodu", to ja się z tego uśmiechnę...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie