Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 Tylko bunkry i bunkry i jakies tam niby tajemnice itd i sie wszyscy chowaja bo niby na nich czychaja i sprawdzaja gdzie bogactwa niezliczone w stosach siana ukrywaja. A wiecie co? Ja mam bunkrow tutaj od cholery, i nie raz po nich laze, nawet z szukaczem, i wiecie co? Gawno! Tylko stary beton. Gdzie jest to eldorado? Gdzie ta tajna ukryta bron. Kanalizacje miejskie sa rownie fascynujace, i nawet starsze. Bunkry toobiekty utylitarne. Nic w nich nie bylo. To nie sejfy bankowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 to nie znalazłeś jeszcze tej bursztynowej komnaty......? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 chyba kolega nie czytal Pana Samochodzika i Wyspy Zloczyncow...Przeciez skarby byly w bunkrze.. :))Trudno by ktos w ogolno dostepnym bunkrze ktory widac z drogi E666 chowal skarby... ale niektore systemy fortyfikacyjne byly wykorzystane do ukrycia dobr kultury i to jest faktem czy w to wierzysz czy nie...Wiecej optymizmu... :)pozdrawiamrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 Wejdź sobie na Allegro i wpisz w wyszukiwarce hasło: wykop lub wykopek i wtedy zobaczysz co ludzie znajdują. Może nie w bunkrach ale ich samo istnienie nie gwarantuje żadnych znalezisk. Zapewne w okolicach tych \Twoich\" nie było żadnych walk. A tak w ogóle to chcąc cokolwiek znależć musisz najpierw poszukać w \domu\". To znaczy, że musisz sie najpierw zapoznać z wieloma książkami, pogrzebać w archiwach. Dopiero potem możesz wychodzić w teren.No i potrzebne jest trochę szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 Ciesz się, że masz blisko, bo niektórzy to musza trochę pojeździć. A poza tym liczy sie fakt ich istnienia, możliwość połażenia i im większe, tym mniej prawdopodobne legendy o nich krążą. Więcej wiary!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 WitamA na marginesie gdzie jest to twoje bunkrowe eldorado. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 To jeszcze raz ja, a możesz chociaż powiedzieć co się w tych bunkrach działo? Może wybudowane nigdzy nie spełniały swojej roli i z tąd brak trafień, jest jeszcze kilka innych powodów ale o tym kiedy indziejPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2002 Share Napisano 8 Maj 2002 bunkry o ktorych mowolem to linia umocnien w zdluz odry w Lubuskiem!Jakies wiesci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maj 2002 Share Napisano 9 Maj 2002 A mi się wydaje, że najważniejsze to poznać, czegoś się dowiedzieć a przy okazji coś wykopać, anie przede wszystkim fanty. Z takim nastawieniem nigdy nie wraca się z terenu z uczuciem porażki.A tak na marginesie może należy poszukać w większe odległości od bunkrów. Czasami \skarbodajna\" jest nie tylko \strefa zero\" /takie skromne doświadczenia mam z fortami/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.