Martin Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 Linz napisał:Witam.Mam wielka prośbe do kogoś kto mieszka w Sanoku lub okolicy. Niedaleko tego miasta jest miejscowośc Załuż.Toczyły tam się walki w 1941 roku o Linię Mołotowa. Moja prośba jest następująca.W Załużu był schron na wzgórzu Bukowina z którego Rosjanie zniszczyli słowacki czołg.Czy ktoś mógłby zrobić fotkę tego schronu(o ile on jeszcze istnieje?).Sam mieszkam dośc daleko od Sanoka .Bardzo prosze o odpowiedz na priv. jprzybylo@neostrada.pl.Z góry bardzo dziekuję."Wątek przeniesiony z działu Sprzęt poszukiwawczy" -Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
san Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 słuchaj ja jestem z Sanoka ,tu jest twój schron zdjecie archiwalne znanego malarza Z.Beksińskiegohttp://www.liniamolotowa.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.