Gość Napisano 7 Maj 2002 Napisano 7 Maj 2002 Jakis czas temu glosno bylo w lodzkiej prasie o bunkrach nob lotniskiem Lublinek i podbliskim osiedlu Ruda. Teraz wszystko ucichlo.Wejscie zostalo zasypane i temat wyparowal. Moze ktos mi raczy wyjasnic czy cos w tej sprawie sie dzieje. Glupio powiedziec ale mieszkam pod Lodzia i ten temat powinien mi byc znany ale nikt nic nie mowi na ten temat
Gość Napisano 8 Maj 2002 Napisano 8 Maj 2002 z tego co było wiadomo mi to były to bunkry a raczej schrony prefabrykowane przeciwlotniczepozdro michał BBasia
Gość Napisano 9 Maj 2002 Napisano 9 Maj 2002 Jakie schrony. Pod Poludniowa czescia Lodzi od ul. Pabianickie do lotniska Lódz Lublinek ciagnie sie cala siec podziemnych bunkrow a nie schronow przeciwlotniczych tylko ludzie nie chcieli tam wchodzic a wojsko i policja sie od tego odcinaly. Wejcia zasypano. zostaly jakies tylko z kanalow sciekowych.
Gość Napisano 13 Maj 2002 Napisano 13 Maj 2002 Jakbys sie wybieral i potrzebowal towarzystwa daj znac kiedy i jak :))przyjade napewno (o ile akurat egzaminow albo czegos nie bede mial)
Gość Napisano 13 Maj 2002 Napisano 13 Maj 2002 thx moze cos bede kombinowal latem wiec po sesji dam znac....dzieki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.