PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 Jak w temacie , poszukuje bratniej duszy , wszystkowiedzacej , z Pomorza ...najlepiej BYDGOSZCZdo wymiany ,pogladow i doswiadczen z piszczalka na terenie i w okolicy tego miasta ....moj e-mail pzkpfw@12move.nl Druga czesc ogloszenia ....:Czy i jak mozna dojsc do posiadania map tzw . topograficznych , danych terenow .... w Polsce ..Sa wydawane , czy mozna zamowic i kupic ?
Frozzer Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 co do map to w skladnicach geodezyjnych, ratuszach, urzedach miast itp. badz nawet ksiegarniach. jezeli chodzi ci o mapy archiwalne to polecam http://www.republika.pl/topmap/
PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 Nie ma nikogo z ( z spod ) Bydgoszczy ?
mech Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Jest nas sporo z Bydgoszczy, między innymi ja jestem z Bydzi.
Voucur Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 PzKpfw - NAPISZ DO MNIE !!! Odnosnie Bydgoszczy i map rowniez... vouk@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.