PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 Witam , chcialbym poruszyc temat srodkow ostroznosci "dlaczego ? Jestem poczatkujacym poszukiwaczem militariow ( przede wszystkim ) i nie wiem , o ktorych przypuszczam zagrorzeniach z wykrycia np. niewypalu ...itp. Mysle ze warto podzielic sie doswiadczeniami odkrywcow "co mozna ...a czego naprawde trzeba sie obawiac 4 tygodnie temu , udalo mi sie znalesc granat od mozdzierza .... ale nie wiedzialem , czy mozna to dotykac lub nie ...nie dziwcie sie ! jestem nadwyraz ostrozny w tych sprawach , ale nie mam zadnego doswiadczenia na tematy niewypalow ....Moze na tym forum powstanie cos ( watek ) Przestrzegajacy takich jak ja , poczatkujacych wykrywaczy " na temat ....bezpieczne , lub nie ! Wierzcie mi , chetnie zabralbym znaleziony granat mozdzieza do domu , ale najpierw postanowilem napisac watek na tym forum
Łukasz Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 Witam! Temat poruszony przez Ciebie na forum wałkowany był setki razy... niestety nic z tego nie wyszło... :( Pozdrawaim, Łukasz
PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 No to nic nie zaszkodzi abys Ty Lukasz i inni koledzy napisali to jeszcze raz , albo przeslij mi linki ( na priv. ) dawnych postow na forum ...Pozdrowka PzKpfw ( pzkpfw@12move .nl)
Frozzer Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 proponuje niedotykac ZADNYCH pociskow!!!!!!!!!!! pamietaj jedno, to sluzylo do zabijania, i predzej czy pozniej kogos mialo zabicnieruszaj niczego, czego nie jestes pewien!
PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 Dzieki , moze kiedys poprosze Ciebie o pomoc
Łukasz Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 Witam, ponownie! Chyba troszeczkę nie dopowiedziałem, była koncepcja utworzenia działu pświęconemu niewypałom, opisującym ich kształ, przypuszczalny wygląd po wykopaniu lub nawewt jego foto. Jednak po naprawdę długich dyskusjach prawie wszyscy stwierdzili, że jednak to jest zbędne. Tu zgodzę się z Frozzerem, nie majstruj przy pociskach lub dziwnym żelastwie, którego pochodzenia nie jesteś pewien! Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 A gdybys chciał przejrzeć tamte dyskusje o niewybuchach, na dole okna masz wyszukiwarkę :) wpisz iewypały", iewybuchy" itp. znajdzie co tzreba :) Pozdrawiam, Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.