Skocz do zawartości

Srodki ostroznosci

PzKpfw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam , chcialbym poruszyc temat srodkow ostroznosci "
dlaczego ?
Jestem poczatkujacym poszukiwaczem militariow ( przede wszystkim ) i nie wiem , o ktorych przypuszczam
zagrorzeniach z wykrycia np. niewypalu ...itp.
Mysle ze warto podzielic sie doswiadczeniami odkrywcow "
co mozna ...a czego naprawde trzeba sie obawiac
4 tygodnie temu , udalo mi sie znalesc granat
od mozdzierza .... ale nie wiedzialem , czy mozna to dotykac lub nie ...
nie dziwcie sie ! jestem nadwyraz ostrozny w tych sprawach , ale nie mam zadnego doswiadczenia na tematy
niewypalow ....
Moze na tym forum powstanie cos ( watek )
Przestrzegajacy takich jak ja , poczatkujacych
wykrywaczy " na temat ....bezpieczne , lub nie !
Wierzcie mi , chetnie zabralbym znaleziony granat mozdzieza do domu , ale najpierw postanowilem napisac watek na tym forum
Napisano
No to nic nie zaszkodzi abys Ty Lukasz i inni koledzy napisali to jeszcze raz , albo
przeslij mi linki ( na priv. ) dawnych postow na forum ...
Pozdrowka
PzKpfw ( pzkpfw@12move .nl)
Napisano
proponuje niedotykac ZADNYCH pociskow!!!!!!!!!!! pamietaj jedno, to sluzylo do zabijania, i predzej czy pozniej kogos mialo zabic

nieruszaj niczego, czego nie jestes pewien!
Napisano
Witam, ponownie! Chyba troszeczkę nie dopowiedziałem, była koncepcja utworzenia działu pświęconemu niewypałom, opisującym ich kształ, przypuszczalny wygląd po wykopaniu lub nawewt jego foto. Jednak po naprawdę długich dyskusjach prawie wszyscy stwierdzili, że jednak to jest zbędne. Tu zgodzę się z Frozzerem, nie majstruj przy pociskach lub dziwnym żelastwie, którego pochodzenia nie jesteś pewien! Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
A gdybys chciał przejrzeć tamte dyskusje o niewybuchach, na dole okna masz wyszukiwarkę :) wpisz iewypały", iewybuchy" itp. znajdzie co tzreba :) Pozdrawiam, Łukasz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie