Domino(*) Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 Witam!Właśnie wróciłem z wykopków i wykopałem takie oto cudo".Jest to jakby tuba długości ok.53 cm i szerokości ok.13 cm.W środku znajduje się jakieś pokrętło?Nie wiem.Jak wyciagałem to z ziemii(przez 1,5h) to wylało się z tego coś.Jest bardzo ciężkie kilkadziesiąt kilo.Znalezione na terenie walk niemiecko-ruskich.Wokół tego było sporo łusek od mauzera.Czy ktoś może mi powiedzieć co to właściwie jest?? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 o kurde pomyliłem fora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 Bocian usuń ten post...Przepraszam za zamieszanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.