Skocz do zawartości

Łowcy potworów p. Ryszarda Wójcika

jagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chcialbym usłyszeć opine szanownych forumowiczów na temat tej książki.Bo po lektórze Potwory wychodzą z ukrycia " mam mieszane uczucia.
Pozdr. M.J.
Napisano
Poruszane tematy są niewątpliwie ciekawe, ale są przedstawione bardzo jednostronnie i więcej jest emocji i przemyśleń autora niż treści.

pozdrowienia
Kalfas
Napisano
czesc
moze nie powinienem sie wypowiadac bo samemu cos tam plodze i wiem ze zdazaja mi sie wpadki mniejsze lub wieksze.
ale...
O ile kupuje wszystkie publikacje dotyczace poszukiwan skarbow, tajemnic II WW itd. to ostatniej ksiazki W. nie kupilem. Po pierwsze cena za kolorowe zdjecia z telewizora oraz jedyna sluszna droge" jest 3 krotnie za wysoka. Po drugie czemu i komu ma wogole sluzyc ta ksiazka? Czasami jak czytam publikacje W. to mam wrazenie ze jest to Ksiazka Skarg i Zazalen.
W ksiegarniach cena ok 45 zl, na Allegro juz byla po 24 zl.

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Ja kupilem i zaluje.
Takego badziewia nie czytalem od lat... Najbardziej wkurzajace jest przedstawianie przez Wojcika takich samych dzialan w roznym swietle, w zaleznosci od tego kogo one dotycza. Jesli jego znajomi sprzedadza jakis stary motor, auto, czolg za granice to wszystko jest super. Jesli cos takiego zrobi ktos inny to trzeba rozpetac afere.
Obluda na maxa!!!
Odradzam wszystkim zakup, szkoda kasy i czasu na te bzdury!!!
Pozdrawiam - jankos.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie