Maniek7_2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 ... BO PRZY TAKIM UPALE, TO TAM JEST PEWNIE SUCHO, BO JEST TO TEREN OKRESOWO PODMOKŁY. Z GÓRY DZIĘKI I POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!
dol Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Zabierz mnie tam to Ci powiem czy było warto.Pozdrawiam
Podziemny_Kosmos Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Pewnie że wartoRaz że bardziej sucho a dwa, jak bardziej sucho to i mniej komarów :)
Maniek7_2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 no ale czy można coś tam fajnego znaleźć, nie wiem może jakiś sten? (Bo samoloty nad to zrzutowisko nadlatywały z Anglii) chociaż taśma z nabojami, czy oni kiedy zbierali tą broń to wszystko zbierali, czy w pośpiechu zostawało coś bardziej wartościowego od łudki z nabojami?Z góry dziękuję za odpowiedzi i Pozdrawiam Serdecznie
Darek419 Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Ale,to nie leciało z nieba luzem,tylko zapakowane w kontenery i raczej wszystko zabierali,o niczym nie zapomnieli.pozdrop.s. Luzem w workach to tylko rzucali rosjanie.
Darek419 Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Teraz doczytałem,że zrzutowisko to nie jest miejsce gdzie samoloty zrzucają sprzęt,tylko miejsce gdzie pozbywano się broni n.p okrążenie,kapitulacja itp.pozdro.
dol Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 To jest rozbrojeniówka czy teren zrzutu z samolotu . Czytając to co pisze Maniek7_2006 to chyba nie warto kopać .
maxikasek Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 to nic tam nie ma. A zrzutowisko na tym forum oznacza miejsce gdzie pozbywano się broni.DArek419 ci to opisał. Czy to w workach czy kontenerach- partyzanci wszystko by wyzbierali.
Maniek7_2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Napisano 16 Czerwiec 2006 Nawet na bagnach? przecież jakaś skrzynka musiała się wbić w to błoto, bo leśniczy którego zapytałem o to zrzutowisko (oczywiście nie mówiąc o tym że chce szukać) powiedział że w czasie wojny to były tam takie bagna, że sam się dziwi że było tam zrzutowisko. Dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam Serdecznie!
szperacz88 Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Mimo to jednak chyba warto iść, w końcu zawsze w jakiejś skrzynce mógł pójść zatrzask i się towar rozsypał, co do zbierania zależy, jeżeli ich szkopy nie zaskoczyli to i wyzbierali a tak to pewnie musieli wiać.A co do samego bagna, weźcie na wszelki wypadek linke, u mnie na bagnach zdarza sie że mimo suszy noga jednak wpada nagle ze 20 -30cm w błocko
Klaus BOLS Napisano 17 Czerwiec 2006 Napisano 17 Czerwiec 2006 prawde mówiąc wszedzie może być coś.... nawet tam gdzie możemy sie tego najmniej spodziewać. Dlatego każde podejżane" miejsce powinno się sprawdzić pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.