Cyrograf15 Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Spreparowałem coś na kształt pralki do czyszczenia łusek. Maszyna ta sprawdziła się przy czyszczeniu łusek współczesnych z brudu i resztek spalonego prochu do elaboracji. Osobiście nie kopię więc mam prośbę o łuski mosiężne nie czyszczone w celu sprawdzenia tego rozwiązania w takim zastosowaniu. Koszty ewentualnej przesyłki pokryje a efekty czyszczenia i fotki maszyny w przypadku powodzenia zamieszcze tutaj. Potrzebuje około 40 łusek.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 kruszywo naturalne czy metalowy śrut ? :) jeśli kruszywo to baardzo ciekawa sprawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Kukurydza :)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Jak ktoś jest zainteresowany współczesnymi łuskami to mam na wymianę 9para, 32 czy nawet 45, jakieś z sztucerów też się znajdą.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.