Skocz do zawartości

GeoScan - info

mech

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś mógłby podzielić się opinią o wykrywkach tej firmy. Chodzi mi o modele: HUNTER 03, EXPLORER S. Czy osiągi które podaje producent są takie w rzeczywistości. Słyszałem również o kiepskiej konstrukcji tych wykrywaczy, czy to prawda ? Prosze o wszelkie informacje na temat wykrywaczy GeoScanu.
Napisano
Szukaj na stronie 3 temat Explorer S i prosba.Ogladalem elektronike brrr do dzisiaj mni trzesie.Szkoda tylko na bilet do Pulaw,choc odemnie to tylko 100km w obie strony.
Napisano
>...Ogladalem elektronike brrr do dzisiaj mni trzesie...

Czyżby kolega reprezentujący stronę konkurencji dotkną nie tych przewodów co potrzeba i z tego powodu :)

Wszystkie detektory mają plombowaną elektronikę czyli jako użytkownik nie powinien zaglądać (utrata gwarancji)

Może kolegę wystraszyły elementy SMD lub układ PIC CODE - w takim razie ma prawo jeszcze trochę dygotać :)
Napisano
do kolegi 'Mech'
>...Słyszałem również o kiepskiej konstrukcji tych wykrywaczy, czy to prawda ? ..

Czytaj na ten temat pod adresem:

http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=2349&sid=24308bd02d55abba2d158a926ccd6c8f

Napisano
Witam! Sprzętu GeoScanu w rękach nie miałem. Jednak parę miesięcy temu zakupił go jeden z moich kolegów, chłopak nie był zadowolony. Kiedy wziął do rąk wykrywacz załamał się, był tak ciężki, ale gdy chciał włączyć urządzenie spotkało go jeszcze większe rozczarowanie-detektor (podkreślam) nie działał! Po paru dniach kupił Smętka, z którym kopie fajne rzeczy :) Acha, w GeoScanie kupił bodaj Explorerea S. Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
<...nie działał...
Czasami - sporadycznie zdarzają się uszkodzenia podczas transportu (wysyłka Pocztą Polską) pomimo bardzo dobrego zabezpieczenia paczki.
Napisano
Mój wniosek - żadna rewelacja te wykrywki.
Może ktoś wypowie się na temat tych piszczałek:
Garrett Treasure ACE 200
Viking 6
  • 2 months later...
Napisano
Jestem właścicielem wykrywacza Pulser 2 Pro!!! Sprzęt działał bez zarzutów przez 8 miesięcy (elektronika) a konstrukcja zaczęła się sypać po 4. Najpierw rozwaliło się mocowanie cewki, póżniej miałem kłopoty z mocowaniem obudowy, którą musiałem rozkręcić, aby ją dokręcić (zdarzało się to kilka razy). A w zeszłym tygodniu urwał mi się przewód cewki. Po zlutowaniu i podłączeniu sprzęt działa, ale już nie wykrywa metalu. Jest sygnał, ale po najechaniu na przedmiot metalowy nic się nie dzieje. Proszę o pomoc!!!!
Napisano
Witam,

Jeśli kupileś bezpośrednio u producenta nowy wykrywacz to w momencie gdy powstały kłopoty należało zgłosić reklamację.

Jeśli próbowałeś sam naprawiać, to producent może nie chcieć uwzględnaić tej reklamacji.

Tak czy owak, zgłoś sie do producenta i daj wszystkim znać jak Ci poszło.

Geoscan czytuje to forum i być może sam wystąpi z jakąś inicjatywą.

proscan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie