klemas Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam mam pytanie czy ktoś z użytkowników solarisa chodzi w trybie mix i jakie są jego wrażenia na temat pracy tego trybu głównie chodzi mi oto czy jest on lepszy od trybu dynamicznego i czy niema przypadkiem mniejszego zasięgu bo przecież prawie wszystkie wszystkie jego ustawienia są dokonane fabrycznie ja niemam skali porównawczej bo solaris jest moim pierwszym wykrywaczem z dynamiką proszę o opinie i pozdrawiamPiotrPS dodam że prymasem z elektroniki to ja nie jestem więc proszę sie nie wyśmiewać jak napisałem coś głupiego.
POliSH Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Zapytaj RG42 on ma solarisa i powinien ci pomuc!
pulkownikt Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Witam, według mnie tryb mix ma delikatnie mniejszy zasieg od dynamimiki, ale czy jest gorszy to raczej nie. Napewno ma lepszą dyskryminację. Co pomaga w samiesconym terenie. Przy dobrych ustawieniach nie wyciagniesz zadnego gwozdzia, a monetki ładnie rozpoznaje.pozdrawiamPulkownikt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.