krasnal Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Poszukuje chetnych kolegow , do wyprawy lub wypraw w teren z poszukiwaczami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Chyba z wykrywaczami?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 hehe no zgadza sie , ale chyba wszyscy wiedza o co chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Z jakich okolic jesteś i czy masz jakieś ciekawe miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Ja sam jestem ze Świdwina , aktualnie mam kilka miejsc , w ktorych np. toczone byly bitwy w czasie II wojny swiatowej a takze kilka innych miejsc .Jak narazie bazauje na mapie Świdwina i okolic z 1945r. i na nauczycielu geografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Grzebiesz w kotle?Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Mozna tak powiedziec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hydro Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 WitamJestem zainteresowany poszukiwaniami w kotle i okolicy Świdwina. Mieszkam niedaleko ok. 50 km, mam sprzęt i auto. Daj znać na priv. kiedy i gdzie to przyjadę. Pokaż co dotychczas trafiłeś w tej okolicy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 20 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Przepraszam ze tak dlugo zwlekalem z odpowiedzia ale mialem maly remont w domu i mam teraz male zaleglosci.Jezeli dalej jestes zaiteresowany to dobrze , postaram sie teraz przygotowac jakis wypad z wykrywaczami , oczywiscie dam znac wczesniej.W razie pytan ibreak@o2.pl.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.