pik78 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 No ba :D !!! Dla moda" nie licuje taki styl wypowiedzi ,jaki miał ,poprzedni pik78 :D ...i to byl dobry pretekst do zmiany wizerunku :)Zresztą uwazam ,ze w dziedzinie apinek netowych" jest kilku lepszych zawodnikow ,od mojej osoby...Ale te łotry są pod obserwacja 24 godziny na dobę ;)piku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 czy pamiętasz coś z wiedzy, z Torunia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 No to klops. Ciekawe co on tu zdziała? ... Czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 JUŻ coś widać...Zrobiła się duchota...Ale:Czy nie za mocno wietrzysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Tia ...więc powitania mamy już za sobą !Kopijniku ,wietrzenie nikomu jeszcze nie zaszkodziło !Lekarze to zalecają !!! A ja wywieje wszystkie smieci ,nawet te zza szafy :DI jeszcze jedno .Bocian raczył napisać w temacie pt HORROR NA FORUM -ostrzezenie" iż Kasztanienie dozwolone w pewnych granicach w dziale Towarzyskie " !!!NIE MA KASZTANIENIA RÓWNIEŻ NA MOIM PODWORKU !!!Houk ,rzekłem !pikPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 19:34 30-06-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 No właśnie ,skoro jesteśmy przy wiatrach...Na twoje mam toksyczną alergię.Jeśli będzie konkurs na hipokrytę roku ,masz odemnie pewny głos.PSWycięcie wątku o cmentarzu w Poznaniu " ,to kolejny samobój dla O .Rachu-ciachu...Bocian ,jak już kasujesz cały temat ,to przeczytaj go przynajmniej ze dwa razy ze zrozumieniem ,bo z całym szacunkiem dla Ciebie ,to b. delikatnie mówiąc postąpiłeś pochopnie...Ale to się wytnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.