Skocz do zawartości

Prośba o ocenienie stanu i wartości

sebulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w latach 80 było jeszcze używane do polowań . później trafiło do chłopskiej stodoły i tam uległo takiemu zniszczeniu.

Napisano

niestety , gość wykonując manerw parkowania w stodole zaprzęgiem konnym przejechał po kolbace i złamał stelarz . Na zdjęciu widać że ktoś próbował naprawić stelarz .

Napisano
Polish, żeś walnął jak łysy grzywą o kant stołu . Czego tam mam sobie poszukać. co na allegro określą mi stan kolbaki ??????????? Powiedz co twoja wypowiedz dała do tematu . Jeden punkcik przy twojej pogoni za wyższą cyfrą.

Co Panowie nie ma wsród Was speca Od tego rodzaju rzeczy ??
Napisano
CZESC
Może specjalista nie jestem no ale na moje oko troche pracy i zapewne kasy trzeba zaiwestowac trzeba znalesc dobrego rymarza!!najlepiej takiego który pracowal ,pracuje w placowkach państwowych(np.PSO)bo kulbaki w stadach byly uzywane dosc długo po wpojnie.
Uważam stan kulbaki na 3+ i jest to dobra ocena:)
Takie moje zdanie jeżeli sie myle prosze mnie poprawic!!

PS.Jakbys potrzebował pomocy w znalezieniu rymarza daj znac:)
pozdrawiam
Napisano
Dzięki peczol , faktycznie jest trochę pracy przy niej . Ale świetnie nadaje się do rekonstrukcji. Myślę że dla prawdziwego speca to nie problem. Kolbakę dałem do działu ogłoszenia , może jest ktoś zainteresowany
  • 2 weeks later...
Napisano
siemka poszpundraj w necie na stronach stadnin koni chcialbym Ci pomoc ale jestem poza granicami Rp i nie wiem kiedy wroce a w moim miescie jest stadnina.Przykro mi.powodzenia!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie