sebulaa Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 Witam, mam prośbę o określenie stanu i wartości Niemieckiej Kulbaki z 1935 roku .
sebulaa Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 w latach 80 było jeszcze używane do polowań . później trafiło do chłopskiej stodoły i tam uległo takiemu zniszczeniu.
sebulaa Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 FRANZ COBAU BERLIN 1935dobra przedwojenna robota
sebulaa Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 niestety , gość wykonując manerw parkowania w stodole zaprzęgiem konnym przejechał po kolbace i złamał stelarz . Na zdjęciu widać że ktoś próbował naprawić stelarz .
sebulaa Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 Polish, żeś walnął jak łysy grzywą o kant stołu . Czego tam mam sobie poszukać. co na allegro określą mi stan kolbaki ??????????? Powiedz co twoja wypowiedz dała do tematu . Jeden punkcik przy twojej pogoni za wyższą cyfrą.Co Panowie nie ma wsród Was speca Od tego rodzaju rzeczy ??
peczol Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 CZESCMoże specjalista nie jestem no ale na moje oko troche pracy i zapewne kasy trzeba zaiwestowac trzeba znalesc dobrego rymarza!!najlepiej takiego który pracowal ,pracuje w placowkach państwowych(np.PSO)bo kulbaki w stadach byly uzywane dosc długo po wpojnie.Uważam stan kulbaki na 3+ i jest to dobra ocena:)Takie moje zdanie jeżeli sie myle prosze mnie poprawic!!PS.Jakbys potrzebował pomocy w znalezieniu rymarza daj znac:)pozdrawiam
sebulaa Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 Dzięki peczol , faktycznie jest trochę pracy przy niej . Ale świetnie nadaje się do rekonstrukcji. Myślę że dla prawdziwego speca to nie problem. Kolbakę dałem do działu ogłoszenia , może jest ktoś zainteresowany
aslv Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 siemka poszpundraj w necie na stronach stadnin koni chcialbym Ci pomoc ale jestem poza granicami Rp i nie wiem kiedy wroce a w moim miescie jest stadnina.Przykro mi.powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.