Skocz do zawartości

JAki wykrywacz za 1000 zl

Merdoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
aaaaa Marti mam prawo mieć własne zdanie obowiązuje wolnosć słowa i to że moim zdaniem rutus jest extra to moja sprawa,Nikogo nie obrażam bana zaco?
Napisano
panowie panowie... wątek miał byc o wykrywce anie miała byc to kolejna sprzeczka... wyluzujcie..... każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować, oczywicie są wyjątki..... Ale doprawdy nie rozumiem po co ta niepotrzebna wymiana zdań..

pozdrawiam obie zwaśnione strony :D
Napisano
witam wszystkich . i oto po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi stwierdzam ze merdocowi wcale zescie nie pomogli w dokonaniu wyboru , ten dobry na to a tamten na tamto , nasteny mowi nie to ten jest dobry na to a tamten na tamto , poprosty kolomyja , wielkie teksty ale malo konkretne ja mialem to samo napisalem post trzy tygodnie temu z pytaniem co kupic i do dnia dzisiejszego nie wiem . panowie krotko , zwiezle i pelnymi nazwami . operujecie skrutami bo nie kazdy moze wiedziec o co chodzi .
pozdrawiam was z calum szacunkiem dla waszej wiedzy i doswiadczenia
Napisano
myslałem ze dostane konkretne przykłądy i odpowiedz na moje pytanie ale adlej niewiem cokupić wiec powiedzie jakie są wykrywacze firmy celtic i viking
Napisano
Tylko ze podanie namiarow jest tutaj uwazane za reklame http://odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=154271 co w sumie pokrywa sie zazwyczaj z prawda ;)

Wpisz w google wykrywacz smętek i wejdz w pierwszego linka.
Chyba nie trzeba byc jakis super madry zeby to zrobic, prawda?
Napisano
widac chyba nie jestem zabardzo modry bo niemoge znalesc w necie zadnych namiarów jak go zakupic moze podasz mi jakąs strone a co z tymi firmami jak viking i celtic
Napisano
1. otwierasz strone www.google.pl
2. wpisujesz: wykrywacz smętek

3. wciskasz przycisk szukaj w google"
3. otwierasz pierwszy link na stronie ktora sie otworzy
(wortal poszukiwaczy skarbow content)
4. cieszysz sie ze sam znalazles interesujace Cie informacje

Prosciej nie da sie wytlumaczyc

W razie niepowodzen :) kliknij w tego linka http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=439

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie