POliSH Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 aaaaa Marti mam prawo mieć własne zdanie obowiązuje wolnosć słowa i to że moim zdaniem rutus jest extra to moja sprawa,Nikogo nie obrażam bana zaco?
VASILI Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 panowie panowie... wątek miał byc o wykrywce anie miała byc to kolejna sprzeczka... wyluzujcie..... każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować, oczywicie są wyjątki..... Ale doprawdy nie rozumiem po co ta niepotrzebna wymiana zdań.. pozdrawiam obie zwaśnione strony :D
klamerka Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 witam wszystkich . i oto po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi stwierdzam ze merdocowi wcale zescie nie pomogli w dokonaniu wyboru , ten dobry na to a tamten na tamto , nasteny mowi nie to ten jest dobry na to a tamten na tamto , poprosty kolomyja , wielkie teksty ale malo konkretne ja mialem to samo napisalem post trzy tygodnie temu z pytaniem co kupic i do dnia dzisiejszego nie wiem . panowie krotko , zwiezle i pelnymi nazwami . operujecie skrutami bo nie kazdy moze wiedziec o co chodzi . pozdrawiam was z calum szacunkiem dla waszej wiedzy i doswiadczenia
palacz Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 ok, prosze: jesli ma cisnac jak smetek to niech kupi smetka
Merdoc Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 palacz jak jestes taki modry podaj mi namiary albo jakąś strone zeby zakupić smentka
Merdoc Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 myslałem ze dostane konkretne przykłądy i odpowiedz na moje pytanie ale adlej niewiem cokupić wiec powiedzie jakie są wykrywacze firmy celtic i viking
palacz Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 Tylko ze podanie namiarow jest tutaj uwazane za reklame http://odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=154271 co w sumie pokrywa sie zazwyczaj z prawda ;)Wpisz w google wykrywacz smętek i wejdz w pierwszego linka. Chyba nie trzeba byc jakis super madry zeby to zrobic, prawda?
Merdoc Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Napisano 1 Czerwiec 2006 widac chyba nie jestem zabardzo modry bo niemoge znalesc w necie zadnych namiarów jak go zakupic moze podasz mi jakąs strone a co z tymi firmami jak viking i celtic
palacz Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 1. otwierasz strone www.google.pl2. wpisujesz: wykrywacz smętek 3. wciskasz przycisk szukaj w google"3. otwierasz pierwszy link na stronie ktora sie otworzy (wortal poszukiwaczy skarbow content)4. cieszysz sie ze sam znalazles interesujace Cie informacjeProsciej nie da sie wytlumaczyc W razie niepowodzen :) kliknij w tego linka http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=439
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.