Skocz do zawartości

smętek

Gość 2hd

Rekomendowane odpowiedzi

ile teraz kosztuje nowy smętek ? a ile używany? mam propozycje ale podejrzewam że \ urek\" ładuje mnie w balona????? dzieki

W naszej giełdzie jest ogłoszenie o sprzedaży takowego za 400 zł.
Do tego poszukaj w poprzednich postach, jest sporo informacji na ten temat. Użyj też wyszukiwarkę w forum.

bocian dzieki ,ale róznica miedzy 400 - a 750 na alegro to sporo kasy! pytam bo gościu sam nie szuka ale ma wykrywacz ?i nie wiem może to jakaś starsza wersja (bo nic więcej nie powiedział).
a nr.odkrywcy w którym był artykuł o smętku nie mam !
ps niedawno na alegro ktoś chciał sprzedać w3p za...700zł ...pewnie jakaś prowokacja. albo kolesia nabili w butelkę....

ogłoszenie o sprzedaży smętka było nieaktualne na drugi dzień cena!!
nówki są podobno za 850 szukaj w archiwum kontaktu
a w-3-p za 700 nadal jest na allegro - no cóż każdemu wolno marzyć

Past skąd wiesz że Smętek nowy stoi 850 PLN ? Jaj ja dzwoniłem do Henryka Smętkowskiego to powiedział mi że nówka z sondą 25 cm kosztuje 800 PLN. A czy numery620 53 55 i 651 00 85 są aktualne? czy ktos ostatnio telefonował pod te numery w sprawie HS-3? Ja niedlugo kupuje HS-3 i muszę najpierw mieć do niego dostęp. :)

dostałem taką informację mailem wraz z adresem inż Smętkowskiego od jakiegoś gościa z forum

Witam niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem detektora p.Smętkowskiego. Kosztował on 850 PLN. Cena tego detektora to 700PLN + 100PLN za cewkę 25 cm lub 150PLN za 30 cm. Ja kupiłem z 30 cm cewką. Smętkowski ma w ofercie jeszcze chyba 40cm i 20cm cewki(to jest w grudniowym odkrywcy)każda cewka ma inną cenę stąd cena zależy od konfiguracji. Można też zakupić detektor z kilkoma cewkami wtedy cena będzie sumą 700PLN za elektronikę + cewki. P Smętkowski nie ma strony www. ale w poprzednich postach znajdziecie namiary na niego. Jego wykrywacz jest opisany w grudniowym odkrywcy. Na każdy detektor jest 12 m-cy gwarancji

waldon

i to się nazywa odpowiedz! min. słów-- max. treści.
kupowałeś osobiście czy przez pocztę???

do krisga jutro podeśle ci mail dostałem go od gościa który kupował smętka jest tam adres i cena

Zamówiłem sprzęcik telefonicznie na początku kwietnia, czas realizacji + czas przesyłki to około 2 tygodnie (w moim przypadku).Koszt przesyłki sprzętu to 30PLN.

Trzeba wlozyc 6 szt. baterii R14, zespolic 2 czesci wykrywacza (sonda+elektronika),wlozyc wtyczke od sondy i zalozyc podlokietnik i gotowy do pracy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie