Skocz do zawartości

Propozycja artykułu

Gość Pibrac

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli w \Odkrywcy\" rozpoczął się cykl artykułów o sławnych kobietach, to chciałbym przeczytać wywiad ze słynną podróżniczką Alicją Grześkowiak.

A ja proponuję cykl artykułów o sławnym podróżniku,który ze swoją rodziną(szwagierką,wnuczką,siostrzenicą,dzieckiem sostrzenicy),nie lękając się niczego przemierza kontynenty-Leszku Millerze.

A ja proponuje coś o tajemniczej wizycie talibów w Klewkach koło Olsztyna i oczywiście o wągliku.
Może byc tez coś o Lepperze.

proponuje tonego halika , nawet był u mnie, w okolicy mego bloku, i zostawił ślad \TONY HALIK - TU BYŁEM\"

\ PRZYGÓD KILKA WRÓBLA ĆWIRKA \" przeczytałem, poraziło mnie, zapraszam wszystkich poszukiwaczy przygód do lektury.......nigdy nie przestanę podziwiać tego faceta.

I jeszcze coś z klasyki polskiej -
\Przygody Koziołka Matołka\", \Wielka Podróż Bolka i Lolka\" i szczególnie dedykowany dla poszukiwaczy skarbów \Krecik\".

raczej wolę artykuły o histori i inne podobnem, a nie artykuły o babochłopie i jaka to ona twarda i odważna była jak przez piaskownicę jechała ...to jest smutne panowie .... artykuły ? a może coś o gotowaniu ?? przepisik podesłać???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie