Gość Napisano 2 Maj 2002 Share Napisano 2 Maj 2002 Jeśli w \Odkrywcy\" rozpoczął się cykl artykułów o sławnych kobietach, to chciałbym przeczytać wywiad ze słynną podróżniczką Alicją Grześkowiak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maj 2002 Share Napisano 2 Maj 2002 A ja proponuję cykl artykułów o sławnym podróżniku,który ze swoją rodziną(szwagierką,wnuczką,siostrzenicą,dzieckiem sostrzenicy),nie lękając się niczego przemierza kontynenty-Leszku Millerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maj 2002 Share Napisano 2 Maj 2002 A ja proponuje coś o tajemniczej wizycie talibów w Klewkach koło Olsztyna i oczywiście o wągliku.Może byc tez coś o Lepperze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maj 2002 Share Napisano 3 Maj 2002 proponuje tonego halika , nawet był u mnie, w okolicy mego bloku, i zostawił ślad \TONY HALIK - TU BYŁEM\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maj 2002 Share Napisano 3 Maj 2002 Koledzy ...klękajcie narody..... \Podróże Baltazara Gąbki\"... hit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maj 2002 Share Napisano 5 Maj 2002 \ PRZYGÓD KILKA WRÓBLA ĆWIRKA \" przeczytałem, poraziło mnie, zapraszam wszystkich poszukiwaczy przygód do lektury.......nigdy nie przestanę podziwiać tego faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maj 2002 Share Napisano 5 Maj 2002 I jeszcze coś z klasyki polskiej -\Przygody Koziołka Matołka\", \Wielka Podróż Bolka i Lolka\" i szczególnie dedykowany dla poszukiwaczy skarbów \Krecik\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maj 2002 Share Napisano 5 Maj 2002 Nawet ptaszki nie srają do swego gniazda............... reszta bez komentarzaHartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2002 Share Napisano 6 Maj 2002 możesz rozwinąć tę myśl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2002 Share Napisano 6 Maj 2002 Rosjanie mówią tak: Durak nie zrozumie,mądremu tłumaczyć nie trzeba.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2002 Share Napisano 6 Maj 2002 a co tu rozwijać... smutne, bardzo smutne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maj 2002 Share Napisano 7 Maj 2002 raczej wolę artykuły o histori i inne podobnem, a nie artykuły o babochłopie i jaka to ona twarda i odważna była jak przez piaskownicę jechała ...to jest smutne panowie .... artykuły ? a może coś o gotowaniu ?? przepisik podesłać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.