Gość Napisano 2 Maj 2002 Share Napisano 2 Maj 2002 Czy ktoś z szanownych exploratorów jest zadowolony pracą z wykrywaczami Armanda /jeśli tak albo nie to proszę o podanie modelu z jakim mieli państwo styczność i roku /smaagly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maj 2002 Share Napisano 2 Maj 2002 Jestem zadowolony z tego wykrywacza że go w porę zdążyłem sprzedać! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maj 2002 Share Napisano 2 Maj 2002 Wykrywacz Armanda można porównać do bardzo dobrej metody poszukiwań za pomocą wideł(chodzisz i kłujesz ziemię,jak trafisz na jakiś metal to czujesz),a efekty uzyskuje się te same.Zgadzam się z poprzednim komentarzem,też się cieszę,że się pozbyłem tego wykrywacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maj 2002 Share Napisano 2 Maj 2002 JAKI MIAŁEŚ MODEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maj 2002 Share Napisano 3 Maj 2002 Co do ramanda to -mam bardzo negatywna opinie.a dyskusja nad Armandem byla na tym forum juz niejednokrotniezobacz tez dysk.na www.poszukiwanieskarbow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maj 2002 Share Napisano 3 Maj 2002 Ja używałem \flagowego\" modelu o nazwie Prospector. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maj 2002 Share Napisano 3 Maj 2002 To forum ma wyszukiwarkę. Wpisz \armand\" w okienku u dołu strony, wybierz \w treści\", naciśnij \szukaj\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.