Skocz do zawartości

Pytanie do posiadaczy Quattro

zimek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jest to poziom dyskryminacji obszar który jest dyskryminowany
(ten zaczerniony) przerwa jasna to pasmo widziane między dyskryminacją. Myśle że oto chodziło . POzdrawiam
Napisano
hey dol ! czy Twoja opinia co do sprzętu już się troszeczkę zmieniła, czy nadal jest negatywna ?
Napisano
Niestety moja zdania jest taka sama . A co do ikony to niewiem ja chodze na Relic lub na własnym ustawieniu. Uważam ,że wizualizacja znaleziska jest nieprzydatnym bajerem który nijak ma się do faktycznego stanu.A jakie ty masz odczucia???? To twój pierwszy wykrywacz czy miałeś styczność z innym sprzętem.
Napisano
Quattro jest moim pierwszym sprzętem z wyświetlaczem, od niedawna bawię się w monetki
Wcześniej biegałem po lasach za żelastwem ze statykami, ale staje się to coraz bardziej niebezpieczne (mam na myśli nasze chore prawo )
Jak dla mnie Quattro jest bardzo dobrym
sprzętem na kolorki ( rewelacyjne zasięgi i prostota obsługi ), a do lasu mam np. tm808
chociaż jakby gdzieś na polu zakopany był głęboko garnek z np. złotymi talarami to też by sobie poradził
W quattro jedyne co mnie czasami męczy (szczególnie w zaśmieconych miejscach) to ta ilość dźwięków która bombarduje uszy
Poza tym jest to sprzęt dla leniwych ( tzn. dla mnie ) i co najważniejsze po paru browarkach nie ma najmniejszego problemu z ustawieniami
pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie