Gość Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 W imieniu Stow. PRO FORTALICJUM mam zaszczyt zaprosić Was na otwarcie Muzeum Fortyfikacji w Dobieszowicach na ul. Wesołej k. Piekar Śląskich (woj. Śląskie) utworzone w rekonstruowanym przez członków Stowarzyszenia polskim schronie bojowym z 1937 roku (Obiekt nr.52). Zaczynamy o godzinie 10.00 dnia 30 sierpnia 2003 roku. Schron otrzymał kamuflaż bojowy, została ukończona rekonstrukcja jednej izby bojowej, w drugiej jest izba pamięci, odtworzono izbę załogi. Przewidziane jest kilka atrakcji, m.in.tradycyjnie ognisko, ale dobiero na miejscu będziecie mogli się przekonać co i jak.W razie jakichkolwiek pytań możecie pisać do mnie na e-mail lub dzwonić pod numer 505-391-420 (jeśli nie odbiorę na pewno oddzwonię). Mogę podesłać na życzenie mapkę z lokalizacją obiektu. Dla zapominalskich umieszę jeszcze raz czy dwa tą wiadomość na niniejszym forum tuż przed imprezą.Michał Mecenas" Sindera
d007 Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Ja będe napewno jak mi nic nie wyskoczy, mam nadzieje, że reszta ŚGR-u też się zjawi. Myśle, że tym razem trafie do Was bo ostatnio błądziliśmy po okolicy i niestety nie trafiliśmy.pozdrawiamd007
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.