Skocz do zawartości

Pro Fortalicjum - impreza

Gość Mecenas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W imieniu Stow. PRO FORTALICJUM mam zaszczyt zaprosić Was na otwarcie Muzeum Fortyfikacji w Dobieszowicach na ul. Wesołej k. Piekar Śląskich (woj. Śląskie) utworzone w rekonstruowanym przez członków Stowarzyszenia polskim schronie bojowym z 1937 roku (Obiekt nr.52). Zaczynamy o godzinie 10.00 dnia 30 sierpnia 2003 roku. Schron otrzymał kamuflaż bojowy, została ukończona rekonstrukcja jednej izby bojowej, w drugiej jest izba pamięci, odtworzono izbę załogi. Przewidziane jest kilka atrakcji, m.in.tradycyjnie ognisko, ale dobiero na miejscu będziecie mogli się przekonać co i jak.

W razie jakichkolwiek pytań możecie pisać do mnie na e-mail lub dzwonić pod numer 505-391-420 (jeśli nie odbiorę na pewno oddzwonię). Mogę podesłać na życzenie mapkę z lokalizacją obiektu. Dla zapominalskich umieszę jeszcze raz czy dwa tą wiadomość na niniejszym forum tuż przed imprezą.

Michał Mecenas" Sindera
Napisano
Ja będe napewno jak mi nic nie wyskoczy, mam nadzieje, że reszta ŚGR-u też się zjawi.

Myśle, że tym razem trafie do Was bo ostatnio błądziliśmy po okolicy i niestety nie trafiliśmy.

pozdrawiam
d007

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie