Gość Napisano 29 Kwiecień 2002 Share Napisano 29 Kwiecień 2002 wykopałem niedawno monetę 2pf. niemieckie z 1875r. Ile może być warta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwiecień 2002 Share Napisano 29 Kwiecień 2002 Dwa Pfennig'i :), ale dla Ciebie pewnie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwiecień 2002 Share Napisano 29 Kwiecień 2002 Wyslij mi dokladne dane, to sprawdze w katalogu i dam znac, lecz tak jak moj przedmowca juz zaznaczyl, nie powieniennes oczekiwac fortuny...PozdrawiamKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwiecień 2002 Share Napisano 30 Kwiecień 2002 Wartość ok. 1÷4 zł w zależności od literki (na rewersie obok orła).Następnym razem postaraj się znaleźć 1873 literkę B,C,F lub G - będzie znacznie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Maj 2002 Share Napisano 1 Maj 2002 Fenigow juz nie ma w zalezmosci od literki 0,3-0,8 eurosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2002 Share Napisano 6 Maj 2002 Dzięki za wszystkie odpowiedzi-te jajcarskie też.Na dużą wartość nie liczyłem,poprostu byłem ciekawy.A tak na marginesie-to pierwsza moneta,którą wykopałem, dlatego dla mnie warta jest sporo. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam. Janus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.