Skocz do zawartości

Rutus Ultra 2 -ustawienia

Matek999991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie wszystkich.Jakie jest najlepsze ustawienie Ultry 2 na militarkę?Chodzi mi o czułość i dyskryminacje,ponieważ mi nie wychodzi.Z góry dziękuję!!!!
Napisano
Generalnie nie ma najlepszych ustawien.Moge ci podac jakich najczesciej uzywalem.Czulosc 50-70%, dyskryminacja 90-100%,glosnosc w/g potrzeb/sluchawki/i najwazniejsze grunt.Podstawa strojenie zgodnie z instrukcja ale jest pewne ale.Dobrze dostrojony ma najwieksza czulosc i zasieg ale wtedy lubi dawac falszywe sygnaly i jest czuly na uderzenia.Dlateg pokretlem grunt pokrecasz w prawo az do ustapienia falszywych sygnalow,bedzie stabilniejszy,mniej sygnalow podczas przemiatania.Generalnie najlepiej pracowal na ustawieniu miedzy godzina 10,30 a godz 12,tlumacze tak jak bys mial tarcze zegarka pod pokretlem.Nie przekraczac godz 12,spada zasieg.Dyskryminacja na setce nie wytnie 5cm kwadratowych rdzy tak ze spoko.
Napisano
Mam ultre 2 dopiero tydzień i wydaje mi się niestabilna czy może być to wina ustawień?Proszę o odpowiedzi jak dla laika(jestem początkujący).Z jakiej odległości ultra złapie chełm?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie