necroskop Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 Witam! W najbliższym czasie będę przebywać nad morzem w Międzywodziu koło Kamienia Pomorskiego i moje zapytanie brzmi: czy w tej okolicy są jakieś pozostałości architektury żelbetowej z ok.II w.ś.: schrony,zapory p.panc itp.Marek
Mathew Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Czesio W zeszłym roku penetrowałem wyspę Wolin. Przede wszystkim część północną i centralną. Na Górze Gosań jest trochę betonu. Poza tym cała wyspa pocięta jest rowami strzeleckimi, pczołgowymi itp. Gdzieniegdzie można natknąć się na resztki ziemianek. Ogólnie jest fajnie i w przyszłym roku też się tam wybieram. Uważaj na kleszcze.PozdrawiamMathew vel Rysio
Gość Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 witam właśnie stamtąd wróciłem , śladów walk zero ,żresztą takowych nie było polecam Fort Gerharda koło latarni w Świnoujściu , a na plaży nędza jakieś 10 pln dziennie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.