POliSH Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 Mam pytanko czyRutus ultra dobrze sprawuje się na nadmorskiej plazy?
hydro Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Ultry nie miałem tylko First i First Plus i nie narzekałem. Obydwa na plaży zwróciły się kilkakrotnie. Ultra zapewne jest lepsza, jej zaletą jest lekkosć co na plaży jest b. ważne, a zasięgi i czułość pewnie też ma lepsze od wspomnianych wcześniej więc na pewno się sprawdzi. Oczywiście kapsle i pulltaby ciągnąć będzie na równi z monetami.
gumiś Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 Witam.Chodziłem jeden sezon z ultrą na plaży.Porównując ją do smetka na plaży jest zdecydowanie lepsza.Porównując ją do zachodniego sprzętu Tesoro, Milelab to niestety zostaje w tyle. Znajdziesz połowe tego co ktoś z ww sprzetem zachodnim. Przekonałe sie osobiście i to nie raz.pozdrawiam
palacz Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 Ultra ma jedna wade jesli chodzi o szukanie na plazy: nie ma wyswietlacza na ktorym latwo mozna odczytac z czym masz doczynienia. A jak wiadomo plaze sa bogate w kapsle zatyczki zlotka z fajek folie z czekoladek i inne duperele. Dyskryminacja jaka ma ultra nie wytniesz tego tak jak np w garrecie gdzie wybiorczo mozna dokonac selekcji odrzucanych metali.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.