Gość Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Drugi raz zgubiłem się w Izerach.Mam dość błądzenia i postanowiłem kupić GPS,ale nie mam pojęcia gdzie i j a k i,bo się na tym nie znam.Mapy mam różne - 1:25000 / 42(z siatką geograficzną) i współczesne 1:5000 oraz 1:25000.Czy można kupić coś w miarę porządnego za 1000zł?Jeśli ktoś jest w stanie podpowiedzieć mi typ i ewentualnie stronę www żebym sobie poczytał (o tym wskazanym urządzeniu) to będę wdzięczny .Pozdrowienia z Kotliny Jeleniogórskiej zadeptywanej aktualnie przez poszukiwaczy (są też Anglicy z CS - chodzą jak pawie!) A.Koenig
Cyrograf15 Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Polecam firmy Garmin.Typowe oprogramowanie i generalnie popularne, a jaki model to zalerzy od kasy.Zobacz na www garmin.plWojtek
Netcom Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Nawet jak kupisz najtańszego e-trexa za 600 PLN to będziesz zadowolony. Obowiązkowo kabel zasilający do zapalniczki w aucie i komunikacji z PC + soft.
Gość Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 dziękuję za odpowiedzi.Po lekturze www postanowiłem skontaktować się z posiadaczem gps i zobaczyć to urządzenie w boju.Czy ktoś w promieniu 50km od Jeleniej Góry ma gps i mógłby mi pokazać jego działanie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.