wars98 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Michale, a czy nie przyszło Ci na myśl, że ktoś może specjalnie, tak robi...?
blezor Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 ...a dajcie juz spokoj,niech sobie te czolgi znajduja,i tak jak ktos cos znajdzie to zaraz pisze ze ma czolg,a inni go wysmiewaja ze pewnie panterka albo tygrysiatko,tak wiec jedni znajduja,a inni wysmiewaja,takie prawo natury,bez nerwow:)
kubas Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Ja tam znalazłem ale części tylko, a nie pantere ani tygrysa bo to każdy może sobie znaleźć ja tam upolowałem 7TP i to nie wirtualnie i się nie chwale bo po co. A jak ktoś jest dumny, że co dwa dni znajduje tygrysa to życze powodzenia i miejsca żeby miał je gdzie stawiać.Pozdrawiam i nie denerwujcie się w końcu czołg może znaleźć każdy:)
Horst Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 To jaca2003. Zobaczcie tu, pomylił konta... hahahahhahahttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=312992&id_forum=0#ost
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.