pomykaczziemny Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 Witam jestem tu nowy.Dziś z kolegami byliśmy w takim jednym lasku(małe takie coś ale zawsze kilka drzew tam jest) i w trakcie kopania dokopaliśmy się do czegos metalowego.szukaliśmy na taki pręt metalowy dł 2 m i jak grzebaliśmy to wyszło takie pole 3m na 7 m .I różne głębokości tego metalu.Czy to może byc niebezpieczne?Bo miejscowi mówili ze tam się Niemcy bili z ruskimi?Czy to może byc tygrys?3mzc sie
huk 100 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 może !! ale równie dobrze mogą to być rury kanalizacyjne-kamienie itp-trzeba kopać -pozdro
pik78 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Ja bym proponowal ,zeby przy kazdym nicku był napisany wiek użytkownika ! Wogole proponowalbym wprowadzić ograniczenia wiekowe od 20 lat-przy rejestracji...No ile mozna takie cuda czytać ,ile mozna :\\Kiedy ten mi gips zdejmą ,to nie będę tego czytać :\\pzdr piku
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 No cóz myślałem ze ktoś coś doradzi ale jak widac na tym forum raczej nic się nie dowiem.Bo w sumie to fajnie by było go ziemi zabrac bo i parę groszy zawsze sie przyda.A tak to może powiedziec zaprzyjażnionym kolegom z wózeczkiem?3mzc sie
Horst Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Co za głupkowaty wątek...A niby skąd mamy wiedzieć co tam może być? Wykop i sam się przekonaj!
Horst Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 hahahahaha jaca2003 wtopiłeś się :DTeraz wszystko jasne!
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Ja nic nie psułem To wszystko Twoja wroga krecia i Imperialistyczna robota.Sabotaz nawet bym powiedział.Pozdrawiam
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Szkoda tylko ze Horst napsuł dowcipa bo tylko 6 ofert wydobycia(Warsa nie liczę Wars ma ustawione na kompie opcje wyślij wszystkim co mają czołga")Dostałem.A mogło byc tak pięknie......Pozdrawiam
Horst Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Ja zepsułem?? To TY napisałeś post nie z tego konta - pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie, kolego!
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Teraz znowu wszystko na mnie.Chciałem dobrze a nie wyszło.Ale to nie ja to wrogowie którzy knują i mataczą aby pogłębic i pogrązyc oraz zdyskredytowa.pozdrawiam
oksio Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Tak Jaca On jest z układu :-)Wiesz sitwa i Te sprawy no nomenklatura ;-)pozdrawiam .Oksiops. 6 ofert to sukces ,na to co zostało z He 111 było tylko 3 na Jastarnie z 4 jesteś Liderem!!! :-)
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 No tak ale gdyby nie HORST to moze bym z 20 szt ofert wyciągnął?od każdej oferty jakies Wpisowe" tudziez zaliczka lub koszty manipulacyjne" i może by coś wyszło?A tak to przez Horsta dupa z króla .I Horst o mrożonej wódce moze zapomniec(co najwyzej po starej znajomosci jakaś ciepła dla Niego).A mogło by tak pięknie wywiady telewizja .........pozdrawiam
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Acha było 6 bo nie napisałem ze to jest Tygrys.Bo na tygrysa to pewnie nic by nie było.ludzie już nie chcą Tygrysów...Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.