mmsim Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 Witamwybieram sie na giełde,czy lepszy jest piatek czy sobota?o której trzeba być?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pass Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Sobota raniutko(6-7).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Ja słyszałem, że w piątki jest lepiej ponieważ nie jest tak powybierany jeszcze towar :)Chyba od 2 w piątki się giełda zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 w piątki od 2 w nocy?niezłe.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 Witam ponowniemam wielką prośbe do ludzi z Katowic-prosił bym o informacje jak dojechac jakim autobusem,tramwajem z dworca głównego pkp w Katowicach do bytomia.Pozdrawiam i prosze o odpowiedz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 O 14 inaczej :P Chociaż ja zawsze bywałem w sobote i wiele ciekawych rzeczy było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Z dworca PKP się nie da dojechać. Musisz przemieścić się na ulicę Piotra Skargi (pod Empik Megastore) na autobus 820 lub 830. Aby tam dojść musisz przejść kładką od dworca i potem ul. Stawową i na światłach przez Mickiewicza. Przystanek jest po lewej stronie. Obydwa autobusy zawiozą Cię na samą giełdę, góra 1,5 metra od jakiegoś stoiska. Tramwajami to tylko 6 lub 41 z Rynku w kierunku na Bytom (pl.Sikorskiego lub Wrocławska-pętla). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 dzieki za odjasniwnie-trafiłenm bezbłędnie,niestety giełda słaba.pozdrawiam mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Słaba? Jedna z lepszych w kraju z tego co mówią handlujący... A trafiłeś w rejon okrąglaka czyli na drugą stronę budynku biblioteki? Bo militaria to właśnie tam są dominującym tematem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 tak trafiłem ale niesety byłem w sobote i widac że już przebrane po piątku.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.