sexo Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 dzis mnie przejazdem na 2 godzinki rzucilo na mierzeje, w okolice sztutowa. wchodze do lasu, odpalam rekreacyjnie piszczalke. widac male dolki. chodze sobie moze z godzinke, i natykam sie na doly. metrowej glebokosci lochy i poszatkowane cale wzgorze. i pozniej sie dziwic, ze lesnicy nas scigaja po lesie, bo paru idiotow nie zasypalo po sobie dolow.
cromags Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 ee no standard, przeszukaj wcześniejsze posty, krew zalewa. Ja wielokrotnie trafiłem na leje nie po bombach ale po naszych kolegach". Potam opinia idzie w Polskie ;)
aaaa.gggg Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 WitamTemat był wielokrotnie poruszany na Forum.Ale to jak bicie grochem o ściane... Jak najwięcej takich postów;jeżeli choć jeden pseudoposzukiwacz" się opamięta to i tak będzie sukces!PozdrawiamZwierz
jaca2003 Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 A może to taka Nowa Świecka Tradycja nam się narodziła?moze tak trzeba?Pozdrawiam
aaaa.gggg Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Trzeba to walić saperką kolesi co dołów nie zakopują.
sexo Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 w dupe z taka nowa swiecka tradycja, dziury jak po kopaczach bursztynu.rozumiem, zostawic w srodku lasu dolek na 10 cm, nie zasypac do konca, ale jakbym szedl tamtedy po ciemku i wpieprzyl sie, to po pas.dziury widac nie po turystach, bo kopane gleboko, wiec sprzet dobry i pozostawiali troche smieci, typu rozerwana ladownica po mauzerach.
J23 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Latem przebywam zawsze w rejonie Mikoszewa niedaleko Sztutowa tam dez są takie dołki miejscowy (mój kolega ) powiedzial iz powstaja one w wyniku nielegalnego poszukiwania bursztynów( w nocy),a znikomy procent to dołki poszukiwaczy.Ale ogólnie zgadzam sie z kolegami dolki trzeba zasypywać .POZDROWIENIA!!!!!!!!!
sexo Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 J23 - nie ty wyciagnales motorek pare latek temu z mikoszewa? ;)a dziury te to na bank po odkrywcach", rdzawe slady w ziemi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.