sm500 Napisano 21 Marzec 2013 Napisano 21 Marzec 2013 to ta sama parada popatrzcie na wgniecenia na wózkach bocznych
Gośka Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Dodge, co masz na myśli pisząc unikalnych?zajmuję się tematem wojennej emki i wszystkie materiały (w szczególności zdjęcia z epoki - fanty, literaturę) z chęcią przytulę". Aktualnie jestem na poszukiwaniu skrzynki, którą z resztą widać na fotografiach na ręczne granaty RGD-33 (po prawej stronie kosza) GośkaP.S: sm500 - nie chce być inaczej - zdjęcie, które dodałam znalazłam na francuskim portalu motocyklowym.
Dodge52 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Witam,Odpowiedź na pytanie ,,Gośki,,... przywiozłem bardzo dużo ciekawych,unikalnych materiałów, wśród nich o motocyklu M-72... - mam tu na uwadze materiały / książki w j.rosyjskim, zdjęcia których na naszym rynku nie ma, a może nie do zdobycia, a dotyczą pojazdów i sprzętu rosyjskiego.Zaprezentuję część z nich na forum w wątkach tematycznych.Koleżanki i koledzy wiedzą ile to zajmuje czasu, tak jak było z przeglądaniem archiwalnych roczników ,,Żołnierza Polskiego,, z lat 1964-1970. i skanowaniem zdjęć.Na zakończenie mojego wpisu dedykuję ,,Gosi,, ten piękny znaczek wydany w 1999r.o nominale 2 rubli przedstawiający bohatera tego wątku - motocykl M-72 z 1941 roku.PozdrawiamDODGE52
V4CRAZY Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam, no to i ja dorzucę swoje 5 groszy :)
V4CRAZY Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 M-72 z początku produkcji z karabinem przeciwczołgowym.
V4CRAZY Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Tutaj chyba trochę przesadzili z uzbrojeniem :)
V4CRAZY Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 ... i kilka innych zdjęć M-72 z nietypowym uzbrojeniem np. z miotaczem płomieni :)
Gośka Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 V4CRAZY - zastrzeliłeś mnie dosłownie tymi zdjęciami - ja sobie spokojnie kawkę piję i.. :) rewelacja - zwłaszcza te ostatnie, jak pierwszy raz widzę żeby się zdjęcia kosza z epoki" pokazały sfotografowanego w środku.Dodge - dziękuję za dedykację :-) później też powrzucam kilka ciekawych fotek.Gośka
Gośka Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 co prawda tylko kosz... :) teraz ode mnie kilka fotekGośka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.