PATRON Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 Witam,Wybieram się w wakacyjną podróż , a co za tym idzie mam następujące pytania:1/ Czy ktoś z kolegów przewoził wykrywaczyk do Grecji ????? Jak sprawy wyglądają na lotniskach ??? można, czy też jest się terrorystą ????/2/ czy poza baaaaaaaaardzo starymi fantami działo się coś ciekawego czego można by poszukać na wyspie KOS??????3/ Jak jest z możliwością szukania na greckich wyspach ??? Próbował ktoś ????PZDR PATRON
hubertus Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Pytałem o to samo swojego znajomego , który mieszka na stałe w grecji.Jak mi powiedział na terenie grecji jest zakaz wszelkich poszukiwań w tym z wykrywaczami metalu.
Gość Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Witam.Szczerze odradzam jakiekolwiek proby poszukiwan na terenie Grecji, obojetnie czy to z wykrywaczem czy bez.Grecy sa bardzo wrazliwi jesli idzie o sprawy swoich zabytkow, i zapewniam Cie ze nie skonczyloby sie tylko na grzywnie - w tych sprawach sa bezwzgledni i pierdel murowany. Aby chronic swoje zabytki znajdujace sie pod woda posuneli sie nawet do tego ze praktycznie w calej Grecji nie wolno nurkowac poza wyznaczonymi do tego celu obszarami (mowa o nurkowaniu z akwalungiem).Pozdrawiam - jankos.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.