Benny Hill Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Prosze o pomoc w zdobyciu brakujacej mi plyty, z odcinkami 9 i 10, w/w serialu. Serial ten wydany byl jako dodatek do magazynu NAJ.Mieszkam w Kanadzie i mam ograniczony dostep do rynku, gdzie moglbym ewentualnie dostac brakujace czesci. W zasadzie pozostaje mi tylko poszukiwanie w internecie. Moze ktos posiada do odsprzedania, lub wie gdzie moge dostac brakujaca plyte. Bardzo prosze o pomoc!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 Serdecznie dziekuje, za mase ofert pomocy. Nie chce mi sie wierzyc, ze na kilkadziesiat odslon nie znalazl sie nikt kto mialby to o co prosilem. Chcialbym napisac co o tym sadze, ale moderator i tak to wyrzuci. Czestokroc my Polacy zarzucamy innym nacjom, ze wspieraja sie nawzajem. Czy rzeczywiscie oni sa nie w porzadku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yautay Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 a masz jakis e-mail...? albo GG...?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.