piotrek_k Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Czy ktoś z was grał może w te fajną grę? Osobiście bardzo mi się podoba, w szczególności to że można korzystać ze wszystkich pojazdów i typów broni jak równierz ilość kampanii i misji dodatkowych. Jednak największym atutem tej gry jest grafika oraz możliwość zniszczenia wszystkiego na planszy:Ppozdrawiam piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Chodzi o Soldiers of Fortune? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Nie! chodzi o grę taką jak w temacie. osadzona jest w realiach II wojny śiatowej:)pozdrawiampiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Witam ja w to gram,naprawdę jest to super sprawa.Nie wiem czy wiesz,ale jest dodatek OUTFRONT-za linią wroga.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=233466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Nie grałem w ten dodatek:( a szkoda zapewne:/ dzięki za odpowiedź:)pozdrawiam piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 gra warta uwagi... bardzo fajna, piękna grafika, wszystko cud dopracowane... P.S ma moze ktoś pełną wersję??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2006 Ja mam pełną orginalną wersje :) super sie grapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.