waldefryk Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Mam pytanie odnośnie żabek . Mam trochę żabek na których są słabo odciśnięte sygnowania. Niektóre wręcz trzeba traktować szkłem powiększającym , a i tak reszty trzeba się domyślać. Czy istnieje jakiś sposób aby te sygnowania w jakiś sposób uwypuklić . bez szkody dla samych żabek. Czy ktoś z Was robił coś takiego? Sprawa chyba beznadziejna, ale może jednak....................Pozdrawiam- Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Marne szanse z uwypukleniem bez ingerencji w materiał zostaw jak są pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun84 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 znam kolesia co se chciał uwypuklić" żyletką- nie muszę chyba kończyć, a miało byc tak pięknie.dobra rada zostaw tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.