Skocz do zawartości

Co wybrać na militarkę Hs-3 czy Bartka

rencvg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bardzo proszę poradźcie mi co wybrać na militarkę Hs-3 , czy Bartka. A może coś innego? Jestem zupełnie zielony w temacie wykrywek ,to ma być moja pierwsza wykrywka.Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny.
pozdr.
Napisano
hs-3 jest niezły na początek na militarke polecam i czsem guzik monetka wyjdzie . Poza tym prostota w obsłudze baterie starczają na bardzo długo i uszkodzić go trudno .
Napisano
Witam! Mam Bartka i nie mogę na niego narzekać, trochę czasu zmarudziłem na opanowaniu ustawień, ale teraz nie mam mu nic do zarzucenia...Niemam porównania z HS-3, więc nie będę oceniał który wypada lepiej...
Napisano
Witam!jestem posiadaczem Bartka IV.Jak dla mnie jest to sprzęt bardzo dobry.O smetku się nie wypowiadam, gdyz nie mialem z nim styczności.Mogę ci tylko poradzic to co radził mi przed zakupem pewien konstruktor, że jesli ma to być pierwszy wykrywacz to szczerze odradza Bartka. Lepiej kupic coś znacznie prostrzego.Bartek to dobra wykrywka , ale raczej dla uzytkownikow, którzy wczesniej mieli już kontakt z innymi wykrywaczami.Pozdrawiam!
Napisano
Moglibyście podać ceny tych dwóch wykrywaczy?Słyszałem, że jest już Hs-4... Są jakieś tańcze wykrywacze lepsze od Jabla do militarii?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie