Skocz do zawartości

który wykrywacz lepszy??PILNE !!

blaszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich.Proszę o wasze opinie który wykrywacz lepszy??
ARMAND EXPLORER czy DUKAT???
Jeśli można to prosiłbym o wasze opinie i podpowiedzi.
Napisano
Oba są super:))). A tak serio dukata mam gdzieś jeszcze w garażu najchętniej to za psem bym nim rzucił ale się boje Towarzystwa Przyjaciól Zwierząt to była wielka pomyłka ale na czymś tyrzeba się uczyć. Tak na marginesie to jest tylko i wyłącznie moja i tylko moja ocena DUKATA. Skorzystaj z wyszukiwarki u dołu strony może znajdziesz cos na interesujący Cie temat.
Pozdrowionka i udanych trafień.
Napisano
Miałem Armanda dawno temu i mam z nim złe wspomnienia . Mój był z pełna cewka może nowe są lepsze. Mieszkam niedaleko producenta w okolicy minimum 20 osób ma wykrywki a nikt Armanda chyba to coś świadczy. Pozdrawiam
Napisano
Znajomy mial armanda Eksplorera i niezbyt byl zadowolony, po zmianie na alla juz jest :) a o eksplorerze nawet sie nie wypowiada :D
Napisano
Witam!
Polecał bym ci jednak Armanda explorera. Sam z nim chodziłem i mam dobre wrażenia z poszukiwań. Na początek tani i sprawny sprzęt. Ale na monetki niestety nie bardzo chyba że będziesz kopał każdy sygnał ;).(brak dyskryminacji)
pozdr
Napisano
Miałem styczność z Armandem z 8 lat temu, i to tak jak pisze któryś z przedmówców - z pełną cewką - i szczerze mówiąc nie mam złych wspomnień z tamtych czasów. Był to model prospector. Działac, działał i spełniał swoje zadanie dość dobrze - trzeba było go jednak dość dokładnie poznać.
Jedno jest pewne - wyciągaliśmy nim znacznie więcej niż dziś... No ale wtedy nie trafiało się tak często na miejsca gdzie już ktoś był przed nami...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie