tomili Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 Będąc w ciągu tygodnia w Tomaszowie Mazowieckim widziałem ze SdKfz 8 „Lufcik” jest już do obejrzenia w Skansenie rzeki Pilicy. Niestety byłem tam w tygodniu i nie miałem aparatu cyfrowego wiec nie posiadam zdjęć. Może ktoś miły mógł by się pofatygować w sobotę bądź niedziele i zrobić kilka fotek i przesłać do galerii Odkrywcy. ewentualnie już ktoś może był i może mi przesłać jakieś zdjęciaPozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomili Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 Przepraszam za pomyłke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Ja mieszkam a Tomaszowie.. wiec postaram się w miare mozliwosci i czasu zrobic fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.