Gość Napisano 27 Lipiec 2003 Napisano 27 Lipiec 2003 mam zamiar kupic sobie pierwszy wykrywacz w zyciu. Na stronie jednego kolesia zostal on najlepiej oceniony ( oczywiscie z posrod tych ktore tam sa )i nie jest to strona sponsorowana. Nie jestem przekonany co do polskich piszczalek ( moze to sie zmieni po wypowiedziach ich uzytkownikow ). wykrywacz ma byc jak najbardzie uniwersalny ( militaria, monety itp. itd. )ps. oczywiscie nie jestem milionerem wiec interesuje mnie czy warto kupic badz co badz nie tania zabawke ( moze sa jakies tansze i niewiele gorsze)nie wiem czy cos z tego rozumiecie ale staralem siepozdrawiam Antek
kuba Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Do 2000 zł możesz kupić pierwowzór XLT to jest Whites Eagle Spectrum XLT. Osiągi są takie same, różni się typem bateri -R 14 i wyglądem opcji na panelu . Sam z takim chodzę i nie narzekam. Ale rzadko go u nas spokkać.Pozdr.........Kuba
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Posiadam XLT od jakiegoś miesiąca , i pierwsze spotkanie sam na sam z tym sprzętem nie wywarło na mnie dobrego wrażenia. Jednak po miesiącu oceniam go zupełnie inaczej , a jeszcze nie znam jego wszystkich ukrytych cech. Obecnie śmiało mogę powiedzieć że jest to niezły wykrywacz .
Mirass Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 To fakt. sprzęt jest troszkę skomplikowany, ale po kilkudziesieciu eksperymentach mozna mieć całkiem niezłe efekty
profi1 Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 kupujac ten sprzet,stajesz sie mistrzem kopania.monetki same beda wyskakiwac z ziemi.jak juz z nim troszke pobiegasz, zalatw sobie na jeden dzien inna wykrywke...po tym dniu zakochasz sie w twoim xlt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.