Skocz do zawartości

co sadzicie o spectrumie XLT

Gość Antek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam zamiar kupic sobie pierwszy wykrywacz w zyciu. Na stronie jednego kolesia zostal on najlepiej oceniony ( oczywiscie z posrod tych ktore tam sa )i nie jest to strona sponsorowana. Nie jestem przekonany co do polskich piszczalek ( moze to sie zmieni po wypowiedziach ich uzytkownikow ).

wykrywacz ma byc jak najbardzie uniwersalny ( militaria, monety itp. itd. )

ps. oczywiscie nie jestem milionerem wiec interesuje mnie czy warto kupic badz co badz nie tania zabawke ( moze sa jakies tansze i niewiele gorsze)

nie wiem czy cos z tego rozumiecie ale staralem sie
pozdrawiam Antek
Napisano
Do 2000 zł możesz kupić pierwowzór XLT to jest Whites Eagle Spectrum XLT. Osiągi są takie same, różni się typem bateri -R 14 i wyglądem opcji na panelu . Sam z takim chodzę i nie narzekam. Ale rzadko go u nas spokkać.

Pozdr.........
Kuba
  • 2 weeks later...
Napisano
Posiadam XLT od jakiegoś miesiąca , i pierwsze spotkanie sam na sam z tym sprzętem nie wywarło na mnie dobrego wrażenia. Jednak po miesiącu oceniam go zupełnie inaczej , a jeszcze nie znam jego wszystkich ukrytych cech. Obecnie śmiało mogę powiedzieć że jest to niezły wykrywacz .
Napisano
kupujac ten sprzet,stajesz sie mistrzem kopania.monetki same beda wyskakiwac z ziemi.jak juz z nim troszke pobiegasz, zalatw sobie na jeden dzien inna wykrywke...po tym dniu zakochasz sie w twoim xlt

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie