ja20 Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Napisano 22 Kwiecień 2006 jeśli wszystko się uda to jutro wybieramy się do Warki.pewnie ktoś z forumowiczów kopał w tej okolicy więc prosiłbym o jakieś rady.jeśli wyjazd dojdzie do skutku i coś znajdziemy zamieszcze foto.
tosh Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 witamrada pierwsza: uwazac na rozrywki, bo tam tego jeszcze pelno, przede wszystkim mozdziezowek...rada druga: dolow nie zostawiac....z tego terenu jeszcze cos da sie wyciagnac, mimo ze przeszukiwany wielokrotnie, okolice Studzianek przypominaja krajobraz ksiezycowy...proponowalbym poszukac na lakach, jeszcze zielskiem nie zarosly, wzdluz Pilicy.Skad jestes?pozdrawiam
ja20 Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Napisano 22 Kwiecień 2006 z tymi rozrywkami to troche lipa bo bardzo tego nie lubie.dołów to ja nigdy nie zostawiam nieważne gdzie kopie.do studzianek też może zajrzymy jak czas na to pozwoli.jestem z Otwocka.
ja20 Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 a szukał ktoś może pod mostem kolejowym?podobno tam bardzo dużo rzeczy wychodzi cały czas.
marcjew Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 no to teraz juz nie wyjdzie.sprzedales miejscowke Ku Chwale Ojczyzny!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.