flora Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 do tej pory zawsze pisałęm Panowie" ale w związku z zaistniała sytuacją , chyba muszę to zmienić na ... Obywatele" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uziq Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 eee tamwystarczy lads & gents, boys & girls"possdroffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khorne Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Moja kobieta mnie rozumie. Nawet stwierdzila pewnego razu ze mam ciekawe hobby. Pozdro dla wszystkich kobiet i dziewczyn z wykrywkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Khorne ... mogę numer telefonu do NIej ??;> żartuje sobię oczywiście ... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz88 Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 To ja mam kumpla, jak zabierze dziewczyne na wykopki to jest ok(ale on ma krzepe, w 20min wyryła dół większy ze 3 razy ode mnie), ale jak kumpel idzie ze mną to go klnie że tylko browara ciągnie i się włóczy :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael31 Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 ja mam 15 lat i tez nawet nie marze o podrywie na wykopki!! one tego nie rozumią uwarzają to za wieśniactwo i patrzą na ciebie krzywo gdy idziesz z wykrywką i saperką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.