Gość Napisano 26 Kwiecień 2002 Share Napisano 26 Kwiecień 2002 W Odkrywcy reklamuje sie firma oferująca oryginalne kolby do Mausera. Mam taki skorodowany, zapieczony i podziurawiony szkielet ale chciałbym to cos z tym zrobic, na przyklad osadzic w kolbie i powiesic sobie na scianie. Czy ktos korzystal z usług firmy z Wroclawia - jak osadza sie taki szkielet - nie ma zamka i zadnych dodatkowych elemntow. P.S. proszę wszystkich ktorzy chcieliby postraszyc mnie CBŚ o nie zamieszczanie info - stan tego zlomu ktory mam powoduje ze jestem spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwiecień 2002 Share Napisano 26 Kwiecień 2002 nie doceniasz chłópaków z CBŚ.!za to(szkielet) ci nić nie zrobią ,ale bedziesz na liście jako potencjalny element który może .....(dopowiedz sobie resztę sam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2002 Share Napisano 28 Kwiecień 2002 na giełdzie staroci we Wrocławiu dużo osób handluje takimi kolbami , a co do CBS to podobno był nalot nagiełdzie - ale sam nie doświadczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2002 Share Napisano 28 Kwiecień 2002 co do kolb z wroclawia -to ja je sprzedaje.jak interesuja to poprostu zadzwon numer tel.masz w odkrywcy.a jezeli chodzi o nalot na gieldzie we wroclawiu to bylem swiatkiem zwiniecia 2 osob za karabin i pistolety maszynowe.docen ich kolego bo maja uszy i oczy otwarte tam gdzie bys sie nie spodziewal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2002 Share Napisano 28 Kwiecień 2002 z drugiej strony to najłatwiej zgarnąc gości na giełdzie \sztuka jest sztuka\" w statystyce broń to broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2002 Share Napisano 28 Kwiecień 2002 i tu sie zgodze.statystka ma byc wykonana i juz.a najlatwiej zwinac gosci na gieldzie bo najprosciej,nawet tych z tymi wykopkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwiecień 2002 Share Napisano 29 Kwiecień 2002 Nie wiem jak Was koledzy ale mnie cholera bierze jak słysze o takich przypadkach. Bandziory sprowadzają sobie najnowoczesniejsze gany, a kolesia który wykopał sobie kawałek złomu i chce to sobie powiesić na ścianie bo lubi starocie, zgarnia się jak przestępcę. Niby sztuka to sztuka ale to jakaś paranoja. Czy macie podobne odczucia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwiecień 2002 Share Napisano 29 Kwiecień 2002 jak to moj kolega powiedzial ze zwija sie na gieldzie gosci z karabinem i do tego zabiera mu sie tez bagnety,szable itd.bo pan komendant jeszcze takiej nie ma w kolekcji.a pozniej wszelki sluch po szabli ginie.bo zatrzymany gosc nie ma odwagi upomniec sie o nia,poniewaz jest ciezko przestraszony. jest to przypadek autentyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.