Skocz do zawartości

Kolby z Wrocławia

Gość Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W Odkrywcy reklamuje sie firma oferująca oryginalne kolby do Mausera. Mam taki skorodowany, zapieczony i podziurawiony szkielet ale chciałbym to cos z tym zrobic, na przyklad osadzic w kolbie i powiesic sobie na scianie. Czy ktos korzystal z usług firmy z Wroclawia - jak osadza sie taki szkielet - nie ma zamka i zadnych dodatkowych elemntow. P.S. proszę wszystkich ktorzy chcieliby postraszyc mnie CBŚ o nie zamieszczanie info - stan tego zlomu ktory mam powoduje ze jestem spokojny
Napisano
nie doceniasz chłópaków z CBŚ.!
za to(szkielet) ci nić nie zrobią ,ale bedziesz na liście jako potencjalny element który może .....(dopowiedz sobie resztę sam)
Napisano
na giełdzie staroci we Wrocławiu dużo osób handluje takimi kolbami , a co do CBS to podobno był nalot nagiełdzie - ale sam nie doświadczyłem
Napisano
co do kolb z wroclawia -to ja je sprzedaje.jak interesuja to poprostu zadzwon numer tel.masz w odkrywcy.a jezeli chodzi o nalot na gieldzie we wroclawiu to bylem swiatkiem zwiniecia 2 osob za karabin i pistolety maszynowe.docen ich kolego bo maja uszy i oczy otwarte tam gdzie bys sie nie spodziewal.
Napisano
z drugiej strony to najłatwiej zgarnąc gości na giełdzie \sztuka jest sztuka\" w statystyce broń to broń
Napisano
i tu sie zgodze.statystka ma byc wykonana i juz.a najlatwiej zwinac gosci na gieldzie bo najprosciej,nawet tych z tymi wykopkami.
Napisano
Nie wiem jak Was koledzy ale mnie cholera bierze jak słysze o takich przypadkach. Bandziory sprowadzają sobie najnowoczesniejsze gany, a kolesia który wykopał sobie kawałek złomu i chce to sobie powiesić na ścianie bo lubi starocie, zgarnia się jak przestępcę. Niby sztuka to sztuka ale to jakaś paranoja. Czy macie podobne odczucia ?
Napisano
jak to moj kolega powiedzial ze zwija sie na gieldzie gosci z karabinem i do tego zabiera mu sie tez bagnety,szable itd.bo pan komendant jeszcze takiej nie ma w kolekcji.a pozniej wszelki sluch po szabli ginie.bo zatrzymany gosc nie ma odwagi upomniec sie o nia,poniewaz jest ciezko przestraszony. jest to przypadek autentyczny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie