jacekkania Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 szukam chętnych na niedzielny wypad w okolicach mielca tel.602389615 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkania Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 widze że nie ma chętnych na wspólny wypad więc jade sam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkania Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 witam ponownie niedługo planuje wyjazd do lasu nie podaje terminu bo ostatnim razem dużo zielonych sie kręciło jak podałem kiedy jade wienc jak jest ktoś chętny to dajcie znać na mejla lub smsjacekkania@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 To dziwne bo byłem tam ostatnio wielokrotnie i jakoś nigdy nie udało mi się upatrzeć żadnego leśnika.Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.