HERWOLF Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Napisano 17 Kwiecień 2006 witam mam taki problem od 4 lat jestem szcześlwym posiadaczem hs3 maszyna zawsze działała idealnie czy deszcz czy upal!ostatnio rozpoczołem sezon i moja maszyna wariuje wystarczy odrobina wilgoci w powietrzu i praca z nim staje sie niemożliwa zaczyna piszczeć bez powodu nie wykrywa nawet saperki położonej tuż pod cewką i tak konczy sie kopanie nastepnego dnia jade znow powietrze suche dziala idealnie ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić ? może jakiś lakier elektroizolacyjny czy coś może ktoś miał podobny problem prosze o pomoc !pozdro
imperorr Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 moze byc uszkodzona cewka podobno tak sie dzieje chociasz na moim H3 nie ma awarii pomimo latsprawc kabelki moze ulegly uszkodzeniusprawc baterie, moze elektrolit sie rozlalinne ustawienia sa na grunty suche-mokre-a inne orne itd trzeba na bierzaco zmieniac to nie automat.
razdwatrzy5 Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 zadzwoń do producenta i zapytaj co to może być:)pozdr.
kokesh Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Miałem podobny problem,okozało się że walnięta jest cewka ,kupiłem nową i po problemie.Pozdro...
Khorne Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 W piątek albo w niedziele wybieram sie do pana Henia po nowy HS 3 moge sie spytac moje gg 4334447 moge tez podac ci aktualny nr tel do pana Smętkowskiego ale tez mysle ze to bedzie cewka
sebulaa Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Cewka albo kabel. W wykrywaczu innego producenta przerwał mi się kabel w miejscu połączenia z cewką. Co dawało samoistne sygnały, podczas poruszania cewką , no i reakcja na wilgoć.Włącz wykrywacz postaw go w miejscu i poruszaj przewodem na wszystkie strony , tuż przy łączeniu z cewką. jeśli pojawi sie sygnał będziesz wiedział czy to wina przewodu . Pozdrawiam Sebulaa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.