Skocz do zawartości

co sie dzieje z moim hs3 ?

HERWOLF

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
mam taki problem od 4 lat jestem szcześlwym posiadaczem hs3 maszyna zawsze działała idealnie czy deszcz czy upal!
ostatnio rozpoczołem sezon i moja maszyna wariuje wystarczy odrobina wilgoci w powietrzu i praca z nim staje sie niemożliwa zaczyna piszczeć bez powodu nie wykrywa nawet saperki położonej tuż pod cewką i tak konczy sie kopanie nastepnego dnia jade znow powietrze suche dziala idealnie ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić ? może jakiś lakier elektroizolacyjny czy coś może ktoś miał podobny problem prosze o pomoc !
pozdro
Napisano
moze byc uszkodzona cewka podobno tak sie dzieje chociasz na moim H3 nie ma awarii pomimo lat
sprawc kabelki moze ulegly uszkodzeniu
sprawc baterie, moze elektrolit sie rozlal

inne ustawienia sa na grunty suche-mokre-a inne orne itd trzeba na bierzaco zmieniac to nie automat.
Napisano
W piątek albo w niedziele wybieram sie do pana Henia po nowy HS 3 moge sie spytac moje gg 4334447 moge tez podac ci aktualny nr tel do pana Smętkowskiego ale tez mysle ze to bedzie cewka
Napisano
Cewka albo kabel. W wykrywaczu innego producenta przerwał mi się kabel w miejscu połączenia z cewką. Co dawało samoistne sygnały, podczas poruszania cewką , no i reakcja na wilgoć.

Włącz wykrywacz postaw go w miejscu i poruszaj przewodem na wszystkie strony , tuż przy łączeniu z cewką. jeśli pojawi sie sygnał będziesz wiedział czy to wina przewodu .

Pozdrawiam Sebulaa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie