Gość Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 czesc mam pytanie kupilem w sklepie dzisiaj wykrywacza metalu discovery 1100 za 129£ i nie wiem czy dobrze zrobilem nie jestem pewien czy jest on dobry nan militaria prosze o uwagi i komentaZeherman
Gość Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Jesli go kupiles za 129 zlotych to warto, jesli za 1290 to chyba wtopiles strasznie. Te wykrywacze w sklepie za granica kosztuja 55 $. Ten wykrywacz nie nadaje sie za bardzo na militaria, no monety raczej tez nie, no moze do szukania na plazy. Elektronika z BH IV z tym, ze cewka gorsza.
gbth Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 A za ile i jaki wykrywacz na militaria powinienem kupić na początek?
makij Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Wejdź na forum i poczytaj sobie w starych postach,jest tam kopalnia wiedzy o wykrywaczach. Jak życie pokazuje , można tanio kupić dobry wykrywacz na militaria np. jakiś PI a za ile , to wszystko zależy od szczęścia a temu trzeba pomóc czyli szukać i szybko reagować.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.