Brylu Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Witam mam prozbe podrzucie jaksi pomysl na wyprostowanie nakladki na klamre SA nie chec jej uszkodzic a zachowala si ew dobrym stanie widac na foto jak jest wygieta pewnie macie swoje sposoby na prostowanie za kazda pomoc wielkei dzieki !!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Slad po prostowaniu zostanie. Klepać drewnianym młotkiem na drewnie i tyle. Albo oddaś to jakiemuś specjaliście który ma wprawe w klepaniu.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 klepac zgodze sie ale chyba na gorac przeciez to by peklo jest mozno zagiete kazda pruba na sucho mysle by sie skonczyla ulamaniem mojim zdaniem tylko na goraco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 nagrzalem ja i wrzucielm do zimnej wody i wyprostowalem na drewnie olkiem drewnianym ale jeszce nie jest to co powina maci ejakis pomysl na jje dopieszczenie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.