FalkenBurg Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Tak jak w temacie chcę się zabrac za renowacje hałera M 35 jest strasznie zezarty bo prawdopodobnie lezał w wodzie ale to da się jeszcze jako tako zrobić .Robiłem hełmy znajomym i moja działalnosc ograniczała się do szpachli malowania klejenia spawania itp. Więc mam małe pytanko czy do M35 nadają się kalkomanie wafen ss a jak nie to jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 wejdz na stronke http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/w zakładce stalhelms masz wszystkie info pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amant Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Mam pytanie czy stosowaliście kiedyś farbe uzywanom wspułczesnie do malowania czołgów (zielonom) jak myslicie bedzie dobra na M 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Ogólnowojskowa zielona farba ma brdzdzo różne odcienie. Wszystko zależy na jaki trafisz. Teoretycznie powinna być taka sama, miałem nią pomalowane auto. Pomimo złatwienia kilku puszek/butelek z różnych jednostek ani nie udało się dobrać do auta ani nie było dwóch identycznych.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.