Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Napisano 12 Kwiecień 2006 Mój najnowszy nabytek-taka oto skrzynecza-czy wiecie może co w niej przenoszono???
maciej23mj Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Były różne zestawy medyczne w tych skrzyniach, czy ta Twoja posiada jakieś numery/napisy na zewnętrznej części wieka/klapy??
Czarek Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 ale odgrzałeś kotleta;)niestety żadnych napisów/numerów nie stwierdza się...
maciej23mj Napisano 7 Listopad 2013 Napisano 7 Listopad 2013 Lepiej późno niż wcale hehe. W sumie to ja tu jestem od niedawna:) A masz możliwość podesłania fotek skrzyni w lepszej rozdzielczości?? Najlepiej na prywatną skrzynkę (maciej23mj@tlen.pl) Z góry będę wdzięczny
Czarek Napisano 7 Listopad 2013 Autor Napisano 7 Listopad 2013 hm...wiesz w sumie to nie wiem tak serio mówiąc gdzie ja tego grata wywaliłem...jak odnajdę to obfotkuję i podeślę
maciej23mj Napisano 13 Listopad 2013 Napisano 13 Listopad 2013 Witaj,a podałbyś do siebie jakikolwiek namiar (mail)?? Mam kilka pytań dotyczący powyższej skrzyni:)Będę wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.